• darkblurbg
    Diensten

Vastgoed is bij ons in goede handen

Bij Vastgoed Team Nederland gaan we altijd voor de ultieme klanttevredenheid. Dit doen we door adequaat te reageren, onze klanten creatieve oplossingen te bieden en ze altijd professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies te geven. Verder zijn de diensten die we aanbieden zeer divers. U kunt bij ons aankloppen voor het aankopen of verkopen van complexen en/of aanzienlijke projecten. Ook denken we met u mee op het gebied van woningbouwontwikkeling en/of toekomstige bestemmingen voor leegstaande panden. Wij staan voor u klaar. Dit maakt ons een betrouwbare en klantvriendelijke partner in  onroerend vastgoed.

Advies bij aankoop

Bent u van plan een (grote) aankoop te gaan doen? Bijvoorbeeld een aankoop om uw beleggingsportefeuille uit te breiden of voor een bepaald ontwikkelingsproject. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden ons onder andere bezig met interessante beleggingsobjecten en herontwikkelingsmogelijkheden. Op basis van ons advies en verdere begeleiding maakt u een duurzame investering voor de toekomst. Neem contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Advies bij verkoop

Bent u als eigenaar, bemiddelaar of in een andere hoedanigheid betrokken bij een interessant (ontwikkelings)project? Dan horen we graag van u. Door de ervaren specialisten van Vastgoed Team Nederland in te schakelen weet u zeker dat u straks een passende koper of huurder verbindt aan uw project.

Wilt u uw eigen onroerend goed verkopen en tegelijkertijd weer terughuren voor een langere periode? Dan gaat u een zogenoemde sale and lease back constructie aan. Wij begeleiden deze graag in goede banen. Voldoet het onroerend goed en de huurder aan de kwaliteitseisen? Dan helpen wij u graag verder.

Gaan we de samenwerking aan?

Wilt u verkopen, kopen of op een andere manier gebruik van onze expertise? Mail ons om uw vraagstuk of project aan ons voor te leggen. Dan bepalen wij op korte termijn of het past in ons (aan)koopprofiel. Uiteraard gaan we op uiterst discrete wijze om met de door u verstrekte informatie.

Contact

De Nije Sleat 3,
8403 BE Jonkersland

E: info@vastgoedteamnederland.nl