• darkblurbg
    Over ons

Advies op maat bij Vastgoed Team Nederland

Vastgoed Team Nederland is opgericht aan de start van dit millennium met als doel onroerend goed aan te kopen ter belegging en (her)ontwikkeling. Inmiddels hebben we een brede(re) portefeuille ontwikkeld. Zo geven we bijvoorbeeld ook advies bij het ontwikkelen van nieuwbouw of bij leegstand. Op deze manier helpen we onze partners, waaronder gemeentes, met het ontwikkelen van toekomstbestendige plannen. Deze plannen zijn bestemd voor de panden waarbij een eenduidige functie ontbreekt of deze in de loop der jaren is afgenomen. Met deze plannen realiseren we een toegevoegde maatschappelijke waarde voor de samenleving als geheel.

Actief in heel Nederland

Onze focus ligt voornamelijk op het verkopen en het adviseren bij de aankoop van beleggingsvastgoed. Denk aan een winkelcentrum, een blok particuliere woningen of zorgvastgoed. Wij voeren onze werkzaamheden uit door heel Nederland. Wij kennen de Nederlandse vastgoedmarkt van binnen en van buiten. Dit maakt dat we u altijd van actueel advies kunnen voorzien.

Waar we energie van krijgen

We werken iedere dag weer met veel enthousiasme aan het realiseren van nieuwe kansen binnen de Nederlandse vastgoedbranche. Wij houden van een uitdaging en hanteren geen vaste routine. Ieder project pakken we met dezelfde gedrevenheid op. Dezelfde energie, al decennia lang. Gezamenlijk zijn we namelijk meer dan veertig jaar actief in de vastgoedsector, waarvan dertig jaar in het commerciële vastgoed. Welke uitdaging u ook voor ons heeft, wij maken er zeker een succes van.

Recent gerealiseerde projecten

Om u een goed beeld te geven van onze dagelijkse werkzaamheden benoemen we hier een aantal projecten die we onlangs met veel succes afgerond hebben. Om de privacy van onze klanten te waarborgen, geven we alleen een korte omschrijving.

  • ADVIES [NL] en realisatie van transacties bij woningbouwontwikkelingen
  • ADVIES [Overijssel] over de herbestemming van een kerkgebouw dat tijdens de bouw door ons als zorgcomplex met veertig appartementen is verkocht
  • ADVIES [Randstad] over de aankoop van een nieuw medisch centrum met veertig medische exploitanten
  • BEGELEIDING [Rotterdam] bij de verkoop van een wijkwinkelcentrum
  • VERKOOP [Heerenveen] van een middelgroot bedrijfsverzamelgebouw
  • VERKOOP [Overijssel] van notariskantoren door middel van een sale and lease back constructie

Heeft u prangende vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u een (beleggings) pand of project toevoegen aan onze portefeuille? Neem dan contact met ons op.

Contact

De Nije Sleat 3,
8403 BE Jonkersland

E: info@vastgoedteamnederland.nl